Another day, another worry...

Sitter återigen i skolan. Är ledig idag, i alla fall från lektioner. Men det finns ju annat att göra.

Var på min första föreläsning igår. Fick åka till Västerås för att lyssna, men det var det värt. Äntligen fick man börja tänka och fundera på sånt som inte innefattar kurslitteratur, ekonomi, kompisar osv osv. Man fick börja tänka ur ett lärarperspektiv. And it’s on! Wohoo!


Hade ju besök av Marie här i helgen/veckan. Fan vad skoj. Mer sånt!


Jag har ännu inte gjort någon adressändring. Måste först kolla upp hur det blir med valet i såna fall. Att jag liksom inte hamnar i någon gråzon där jag inte bor på Gotland, men heller inte är registrerad i Eskilstuna ännu. Det brukar ju ta några veckor det där har jag förstått . Ska läsa på lite. För jag vill för allt i världen inte missa mitt allra första riksdagsval, och det är ju inget tråkigt val direkt. Jag vill vara med och knäppa Alliansen på näsan. Hårt och snärtigt.


Måste gå till ICA och hämta mina böcker sen idag. Det är helt vansinnigt vad det kostar det där med böcker. De borde skämmas. Fattar inte varför man behöver köpa kurslitteratur för typ tusen spänn när kursen börjar nu och är färdig i månadsskiftet oktober-november. Helt galet. Förhoppningsvis är de något att ha och man kommer använda dem i yrket sen.


Måste verkligen komma ihåg att boka till i tvättstugan sen. Herregud. Det måste ju vara det tråkigaste någonsin. Tvätta kläder när man har egen tvättmaskin är lyx, då kan man kasta in en maskin sen glömma det. Men i tvättstuga, det är ett jävla rännande hela tiden.


Usch vad jag gnäller. Det är nog bara för att jag inte fick sova så länge som jag ville i morse. Mycket ljust här på morgonen.


Saknar min Sasha. *gråt* Försöker flörta lite med katterna här i området men de vill liksom inte prata med mig. Taskigt tycker jag.


Nowdays är kravet på lite kommentarer här i bloggen jävligt mycket större. Och på mail. Om ni får reda på vad som händer i mitt liv vill jag veta vad som händer i era. Damn it!

Avslutar med lite Martin. (Som numera spelar i grymt braiga Nina Rochelle)


”hon tänker bort, bort, bort, iväg

och packar väskan hela dan

lägger kläderna på hög

det har hon gjort sen hon var barn

hon vill alltid rymma ut

men något håller henne kvar

en jättestor flygplansbyggsats

som aldrig riktigt blivit klar


hon sitter stilla

och önskar hon föddes

på månen med stjärnorna som tak

där uppe i rymden

är allting en helt annan sak


hon tittar upp på allt det blå

väskan är som hennes son

hon samlar mod men är rädd ändå

att lämna alla gamla stenar och strån


hon sitter stilla

och önskar hon föddes

på månen med stjärnorna som tak

där uppe i rymden

är allting en helt annan sak


jag har en kam med hennes namn

en förväxlad julklapp från –85

redan då var hon på språng

men kom ändå alltid hem


hon gråter ibland

och önskar hon föddes

på månen med stjärnorna som tak

där uppe i rymden

är allting en helt annan sak

och natten är avklädd

i natten finns månen som organ

och väskan är packad

och månen är full här över stan"



Hej hopp!

Sitter i skolan, fått inlogg på datorn nu så nu kommer jag förmodligen koppla upp mig lite mer frekvent.

Denna helgen har vart skoj. Åkte upp till Stockholm för att fira Thords födelsedag i fredags. Sov över. Åkte med Kim och Ådin tillbaka till Eskilstuna, shoppade en massa blomster. Senare på eftermiddagen kom Marie, och ännu senare kom Thord också. Så det var en full IKEA-verkstad hemma hos mig, alla skruvade på något i princip. (Tack för det!) Sen åkte Kim och Thord hem, och Marie stannade kvar.Hon är fortfarande kvar och sitter här bredvid.
Marie säger: Jag är besatt av Global-knivar och har köpt en myche fin jacka. Deddu.
Hon åker hem imorgon. Har inte tid att skriva mer nu, måste köpa ägg och tonfisk.

Skicka ett sms till mig. Min mobil är overkligt tyst.


Förra veckan fast ni får läsa det nu....

För det första, det här är förmodligen skrivet för flera dar sen. Jag sitter hemma, det är måndag 21/8 och stora visaren pekar på 2, den lilla på 8. Men det har hänt så mycket att jag känner att en B-logg är på sin plats. Även om jag inte äger någon uppkopling just nu. Svammel svammel. Mitt ordbehandlingsprogram (jaa, det är såna ord vi svänger oss med på högskolan…hihi) vägrar skriva B-logg. Den skriver, ja ni ser ju. Jäääääävla pappskalle.


Var ska jag börja då? I fredags morse åkte jag med min mamma och pappa och jättelasset med saker till Eskilstuna. Kom fram till lägenheten och den var inte riktigt vad jag förväntat mig. Besviken först, men nu, lovin’ it! Råbergstorp heter området, Domaregatan 2B är adressen. Please come! Bussen ligger tre minuter härifrån och tar mig raka spåret till skolan. Hur glassigt kan det bli. Det största och just nu enda minuset är att den närmsta butiken är en Lidl. Herre min je. Får odla egen potatis på balkongen eller något. Haha!


Hur som helst. Vi kånkade och bar upp alla grejer upp till tredje våningen, big phieu! Dagen efter handlade vi upp hela IKEA i Västerås, och lite andra affärer med. Sen åkte mamma och pappa till Stockholm och kvar blev jag med kartongerna. Mindre roligt, men nu är de prydligt undanstoppade. Lägenheten ser ut som ett hem, så när som i alla fall. Det är en del ganska stora tomma hörn, och lite kala väggar. Men annars så. Kommer en laddning IKEA-grejer i helgen från Stockholm så då kanske det blir ännu bättre.


Skolan då. Upprop idag. Mycket information till en liten och trött hjärna. Imorgon kursupprop, sen ledigt. Det är sjukt mycket nollnings-aktiviteter i två veckor nu. En del verkar kul, annat bara larv. Ikväll verkade kul, Kårinvigning typ, men jag orkar verkligen inte. Fast å andra sidan är det party alla kvällar i princip så jag hinner med det också.


Allting är väldigt omtumlande just nu, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och inte.

Men det känns bra, förvånansvärt bra.

Tänker på er där hemma.


Amäh...

Han sjunger ju inte alls om något nytt liv den där Lasse. Tror jag ska meddela om att han måste skriva en ny vers till den låten så det blir som jag tänkte ;)

Nej men jag glömde att skriva en sak förut. Fast jag tänker på det ganska mycket :P

Det coolaste som någonsin kan ske kommer hända i februari 2007. Då blir jag moster. Fy fan vad häftigt.
Kommer lära kisen aaaaallt jag kan ;) Något att se fram emot Kim (soon to be världens bästa mamma....efter vår egen då....eller minst lika bäst menar jag).

Inte många timmar kvar nu....
Nu kan jag ju citera en låt som jag kan texten till. Marit Bergman.

"Adios amigos, i'm not staying here another day!!"

"Det är ett nytt liv"...

... för att citera Lars Winnerbäck.

Sista dagen på Gotland idag. Imorgon bitti så seglar jag iväg i sällskap av två flyttare (mamma och pappa...) och beger mig till min nya lägenhet i Eskilstuna. Det är spännande, roligt, läskigt, pirrigt, sorgligt, skönt, nervöst, utmattande och jäkligt häftigt. Ja, jag inser att jag är långt ifrån den första och sista som gör en sån här flytt, ifrån allt man kan och vet till en total ny miljö, men jag tycker i alla fall att det är stort. För mig är det alldeles ofantligt stort. Jag ser fram emot det så jag blir blå. Alltså, en smurf i eskilstuna imorgon.

Jag kommer sakna massor med saker. Är ju en sån familjemänniska som klänger och hänger på föräldrar och syskon, men det kommer jag klara. Kommer sakna mina kompisar som jag verkligen trivs med och litar på, men jag kommer klara det och kanske tom hitta fler. Kommer sakna Själsö, friggan och ön över huvud taget, men det kommer jag klara. Det är bara två saker jag tror kommer bli riktigt kämpiga. 1. Ingen Capri, ingen bil över huvud taget. Jag hoppas det finns en raggarkultur i Eskilstuna så jag i alla fall kan få titta.
2. Sasha. Hur i helvete klarar man sig utan en katt? Och framför allt min katt? Det kommer bli förbannat svårt.

Försökte göra en adressändring nyss, herrgud. Man måste ju ha akademisk examen för att kunna reda ut det där. Man måste veta än det ena, än det andra. Phieu...

Har varit förvånansvärt lugn denna vecka, trots allt som ska göras och så. Men det har varit välplanerat och bra med tid så jag är så gott som klar att börja lasta bil och kärra när föräldrarna kommer hem. Först nu i eftermiddag har jag börjar inse vad som komma skall och bena börjar bli lite skakiga. Men det är nog så det ska vara.

Marie och Bibban - Tack som fan för den här sommaren. Att ha er två vid Kokometen har varit guld. Hoppas det blir likadant nästa år. Ni måste komma och hälsa på!
Ella, Serafia, Annica, Jenny och andra. Klart ni är välkomna också ;)
Kommer sakna er allihop.

Jag är stor nu.


Om exakt en vecka.....

....yrar jag förmodligen runt som en jäkla dåre. Lastar saker i bilen och på släpkärra, packar det sista och ska försöka gå ner i varv. Men om jag känner mig själv kommer jag nog inte lyckas med det så bra. Det får man väl räkna med när man ska lämna allt tryggt och flytta till stora stygga Eskilstuna ;)
Nej, jag tror det kommer bli toppen där uppe. Fått en pang-lägenhet med panghyra. Visserligen inte sett den men ändå, hihi. Är övertygad.... nästan i alla fall.

Har inte jobbat så mycket denna vecka som är min sista för i år. Kanske för alltid.... Tror inte jag återkommer nästa sommar. Bra lön och så, men mycket jobb. Vill ha lite ledigt också. I alla fall, varit sjuk denna veckan, magen som vanligt. "Nej det är inget fel på dig". Schåårballabejkon.
Hann bara vara på jobbet någon timma i måndags, sen fick jag åka hem. Men idag jobbade jag. Imorgon är sista dagen, och då är jag ensam där nere. Det får bli en glassardag tror jag ;)

Vuxenpoängen sköt i höjden som fan nu  veckan. Jag köpte en dammsugare. Blörk vad tråkigt.

Hade Skånebesök här i helgen. Jäkligt skoj faktiskt. Fick se en massa turistmål jag aldrig skulle besökt annars. Dessutom lyckades jag dra med Matilda och Jesper på en Smaklösa-konsert i Endrebacke. Jag skrattade så jag grät.

IKEA-katalogen kan vara för jävla rolig ibland.

Caprin har fått nya fina puckar. Inte allt för dyrt blev det heller bra. Men jag kan som en parantes lägga in här att man bör inte skalla listen ovanför dörren på Caprin med full kraft mot näsan. Då får man dubbelt så stor kran och ömmande kind/näsa i typ en vecka. Detta är inte självupplevt *vissel vissel skrapa med foten i gruset vissel*.

Imorgon kräftskiva. På lördag utgång med Bibban och Marie i alla fall.


Yee-fuckin'-haw!

Har fått lägenhet i Eskilstuna nu :D Ska bara skriva på papprena och skicka iväg. Har inte sett lägenheten, men jag tror att det blir bra ändå. Har ju bott i råtthål förut, så kan ju nästan bara bli bättre. Min egen med mina egna möbler. Sweet! Flyttlasset avgår 18 augusti 0705 från Visby Hamn. Jävligt läskigt men förbannat kul!

Körde Gokart med tjejerna och Leonard i söndags eftermiddag. Förlorade stooooooort. Varför är jag så dålig på gocart när jag är en så jävla stjärna på att köra bil, haha ;D

Imorgon kommer Matilda. Och Jesper. Ska bli jävligt kul att träffa dem båda!

(fan vad jag svär en massa....)