Weird...

Jag vill egentligen väldigt gärna skriva ett inlägg här idag. Men det kommer liksom inga ord.

Men Josse är här :D

Håhå jaja...

Imorgon kommer min Jossäfiin till fastlandet. Estocolmo. Vi ska shoppa. Sen ska vi åka till Eskilstuna för hon ska hälsa på mig i min lya. Jag måste städa. Jag kan ju inte låta folk få reda på hur skamligt sällan jag städar nu när ingen egentligen kommer hem till mig. Skabbigt. Men vem fan tycker det är kul att dammsuga? Ärligt...

Sitter i skolan. Har ÄNTLIGEN lyckats göra en adressändring. Så från och med 1 oktober bor jag officiellt i Eskilstuna. Smaka på det. Eskilstuna. Hm. Jo, det funkar. Tror nog att jag valt rätt. Det känns så. Inte minst för att jag gillar min lägenhet så jävla mycket. Tänkt om Gotlands kommun kunde ordna det såhär bra också. Billig och stort och alldeles alldeles underbart. Ja, jag inser att min lägenhet är mycket väl begagnad, och den sticker inte under stol med det. Men faktiskt, av alla råtthål jag bott på så är det här det finaste. Så det så.

Snaaaaart kommer bredbandet. Om ca. 2 veckor så kommer jag vara online jämt.

Nästa vecka är det VFUvecka. Alltså praktik. Jag ska vara på en förskola jag. Tjoho. Men det kommer bli svårt för dem att komma upp i vad Forellen gjorde. Åh, vad jag saknar alla dem ungarna. *suckar lite sorgset*. Men jag får väl nya småglin att ägna all min uppmärksamhet åt nu. I februari kommer dock den lille knodden som ska vara enväldig härskare över min tid. "Mosta Linn". jojagtackarja.

Har sagt hejdå till Kim och Thord nu. Dumt. Jag gillar inte att de ska flytta. Och jaaaa, jag vet att alla säger till mig att det bara är tre månader, sen kommer de hem igen. Men jag gillar det inte i alla fall.

Nu ska jag köpa lite svarta papper. Håller på att skapa konst sörru.
Nej men vafan. Hör av er lite va. Vill ha FLER sms, FLER mail och FLER kommentarer på det ni läser. Jag veeet att ni läser gotlänningarna.

Gotland

Det är inte klokt vad jag älskar den här ön. Och alla som är på den. Eller ja, inte alla kanske ni förstår men alla som jag känner och finns i min närhet.

Kom hit i onsdags förmiddags, blev hämtad av min stora bror och hans stora hund. Sira skällde mig i ögat som välkomstpresent, tackar tackar! Umgick med min bror en stund, och bara slappade och kramade katten. På eftermiddagen åkte jag till farmor på en fika.
I torsdags blev det en blixtvisit hos mormor och sedan en rejäl repa på stan med tjejerna. Handlade lite schyssta tröjor. (Alla åker från Gotland för att shoppa, jag åker dit...) På kvällen hade vi lite family dinner här med Linus och Linda på besök. Och så mamma och pappa förståss. Mycket trevligt,
Spenderade nästan hela fredagen med att skriva på mitt tal jag ska hålla i skolan på måndag. Är fortfarande inte klar. Och idag har jag pluggat vetenskapsteori och är verkligen inte klar med det heller. Det ska lämnas in på tisdag. Suck och blä för att behöva jobba en massa när jag skulle kunna umgås med nära och kära.

Och inte att förglömma fredagskvällen. Det var en riktigt kul förfest hemma hos Ella tillsammans med Marie och Josse. Även om Skeppet var ganska kul så kan det ju faktiskt inte mäta sig med det ;)
Att spela twister i lite för tajta jeans och nylonstrumpor är ingen barnlek! Särskilt inte om man ska läsa på finska samtidigt. Don't try this at home kids, haha.

Ikväll är det meningen att jag ska på fest i Lummelunda hos Jenny. Men min mage har ggåt i strejk. Mår riktigt risigt alltså. Och det tycker jag är jävligt orättvist för jag är på Gotland nu och vill må bra. Hur svårt ska det vara att fixa det.... Damn you magen.

Att klia Sasha på magen är det bästa jag vet! Och hon med ;)

...

Fattar ni vad ni har gjort? Hur i helvete kan man rösta fram någon/några som tycker det är okej att dra ner på arbetslösas ersättning, en försäkring de arbetslösa själva betalat? några som tycker att det är okej med ordningsbetyg, i en skola vars främsta mål är demokrati och elevinflytande? dom som tycker det är helt okej att försämra i LAS och sparka på arbetaren, för att företagen ska få det "lättare"?. i could go on and on and ON! hur i helvete kan man rösta på något sånt?


om fyra år kommer ni inte slippa undan. jag kommer skrika er i örat så det bara tjuter i hela skallen på er : VAD VAR DET JAG SA!!


Snälla!

Jag är ganska orolig. Snälla, snälla människor, rösta på rätt block idag. Det röda.
Om det andra vinner, då är det liksom ute med oss. Dom kommer förstöra en jävla massa, sen kommer vänsterflanken och får reparera allting....
Det spelar ingen roll att Alliansen lockar med extra hundringar i plånkan varje månad. Det fungerar inte så. Det du får tillbaka på skattesänkningar kommer du få punga ut med på avgifter på sjukvård, omsorg och skola istället....

Remember. Rött.












(naj hiu. pa onsda sietta ja mi pa flyyge hiem ti öen igjen. ja sakna alle där hemme jettemycke. nu kumma de bli galej av da hemme fö ja ska dra igång caaprin sörru. vi sejs era sakrans lädaläppa!)

Återigen...

Tillbaka i Stockholm. Det börjar bli en vana. Men detta är ju sista chansen att umgås ordentligt med systren innan de flyttar till Bryssel för ett tag.

Återhämtat mig ganska snabbt från den riktigt ondsinta förkylningen som hoppade på mig i tisdags. Nu låter jag värre än jag känner mig, och det är ju himla positivt. Fattar inte hur man kan gå från halrisig till vrålförkyld på en timme. Och måste denna timma vara just en lektionstimma? Skumt. Men men, easy come easy go. Det kan man ju vara glad för.

Var på IKEA idag, och handlade lite missing pieces till mitt hem. Bland annat en liten jobbarhörna, med skrivbord, hurts och stol. Perfekt! Hade satt en budget lite löst i huvudet på tåger ner till Sthlm, och den sprack med bara 32 spänn. Hur prima är inte det gjort av en som inte kan räkna!

Ska sitta här i Kim och Thords lägenhet imorgon och plugga, plugga, plugga. Ska skriva en litteraturseminarumsinlämning. Det skulle kunna vara roligt, men en av böckerna jag behöver läsa var verkligen riktigt jävla tråkig. Dumt eftersom den jag läste igår sporrade mig och fick mig att tänka. Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och plöja. Det har man ju gjort ett x antalt gånger allaredan unde denna månad.

Det får mig osökt att tänka på: DET HAR BARA GÅTT EN MÅNAD!!! Det känns som en mycket längre period. Men på onsdag åker jag till Gotland. Vad jag längtar. Längtar efter mamma, pappa, Linus, Linda, Sira, Josse, Marie, Ella och precis allt. Men mest av allt längtar jag efter Sasha. Åh, Sasha.

Allvarligt. Mr Äckel i tunnelbanan. Vad tar du dig till. Don't ever touch my hair!


"Det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart

och när jag känner så då tänker jag på dig

Allt är så förgängligt allting kan brisera snart

Men du är oförstörd för mig

Du är oförstörd för mig


Men tiden har sin rätt att förändras där den går

Och den är hos dig nu, hos dig och din vän

Jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår

och aldrig älska dig igen

Aldrig älska dig igen


Men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem

Där är himlen lite närmre för mig

Där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt

Dit kan jag gå och sakna dig

Dit kan jag gå och sakna dig


Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv

och allting liksom kräver mera nu

Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv

Älskade älskade du

Älskade älskade du"


Stockholmsbesök

Efter tre dagar av skrotande i ensamhet i lägenheten fick jag nog och tog tåget till Stockholm i lördagskväll. Tur var väl det för då blev helgen lyckad trots allt. Tacos med Kim & Thord och idag var vi iväg och köpte en skrivare. Det gick på 600 spänn allt som allt med sladdar och patroner och det. En bra affär tycker jag.

Tillbringade hela lördagen med att jobba på första delen i hemtentan som ska lämnas in på tisdag. Det var krångligt. Har ingen rutin på att plugga längre, men det löste sig ändå. Fick ihop mitt A4 och är väl kanske inte 100% nöjd, men dock 75%. Och det är ju helt OK. Förhoppningsvis så tar de lite hänsyn till att det är absolut första grejen vi gör.

Raymond & Maria har kommit med ny singel. Som väntat jäkligt bra. Nu väntar jag på skivan :)

Har inte så mycket att skriva egentligen. Inte mer än mitt vanliga tjat om att jag vill höra från er där hemma.
Saknar er som fan!