Storköp, återkomster och sommarliv

IDAG HAR JAG KÖPT EN DAAAAATA. Är väldigt glad, men lite rastlös samtidigt. De var slut på lagret så de beställde hem en ny. Den skulle komma på tisdag så jag får väl hålla ut. Men det riktigt sjuka är att jag köpt en dator som kostar lika mycket som hela min månadsinkomst var för tre månader sen. Och då var ändå den nedsatt i pris. Undrar om slutsatsen blir att praktiklönen var åt helvete för låg eller att datorer kostast alldeles för mycket idag? *fundera*

Förra helgen var så himla, himla bra att jag nästan önskar att det fortfarande pågick.
Startade med en kort fyradagarsvecka, och en glassardag på fredagen.
Fredagen var ju som bekant midsommarafton och festen på kvällen ägde rum i systrens och Toads hus. (COOLT). Det var trevligt var det, inget röj måste jag ju erkänna men trevligt. Det är ett glatt gäng plus en galning. Han slog mig i huvudet, får det gå till så? :)

Sen på lördagen så gasade jag och Ekkorn satt i granen-Marie och kollade på rägerbilar på Kneippbyn. Och ett och annat chix. Senare på kvällen så begav vi oss ut på krogen (Hamnplan såklart) och var båda på riktigt partajhumör. Synd bara att Jossäfiiin inte orkade följa med efter jobbet. Men men, there will always be a next time. I alla fall, händelserik kväll. Jag fick en öl i skon, Marie höll på att puckla till två brats och någon mystery guy satte griller i skallen på mig. Undrar än vad för en filur han var.
Körde hemåt i natten, men svängde av till syrran och en miniefterfest. Där väntade Thord som var brottningssugen så det vart bara att kavla upp ärmarna. Trot eller ej så var Thord för stark, haha. Sen lyssnade vi på Boten Anna om och om och om igen.

Söndag spenderades med Marie och Bibban och lite SerafiaMonikaErik. Plus att jag skruvade ihop min assnygga nya byrå. Neat neat. Sen grillades det vid stora Bläsnungs-huset. Sen var helgen över. Men jag har laddat för denna också, hoppas den blir lika glad och skoj.

Jenny har kommit hem. Hurra! Och Beccy kommer snart hem. Hurra hurra! Och Kim och Thord har snart semester och kommer va här i flera veckor. Hurra hurra hurra!

MEN. Varför tolererar alla att Israel är såna jävla översittar-skitskallar? Ingen vågar säga någonting, för då anklagas man för att vara anti-semit. Men denna aggression över Israel har ingenting med deras religion att göra. Det handlar om att man KAN inte bara gå in i ett land och ta deras regering tillfånga. Det är som att stämpla Vi vill kriga i pannan på någon. Jag förstår att det sticker i ögonen på folk i allmänhet att Hamas styr Palestina, men det är folkvalt. Så länge de är villiga att samarbeta till ett bättre läge mellan länderna har vi inget att klaga på. Den del av Hamas som styr verkar faktiskt vara ganska vettiga. Det är de militanta galningarna man ska vara rädd för. Och de finns fan i alla länder. Sluta mesa er FN och andra och ta tag i det här nu. Man kan inte tolerera översittare på det här sättet. (Förutom USA konstigt nog....)

Okej.
Winnerbäck & Hovet 24 juli. Linn, Josefine, Ella och Serfia. Yeah!!
Laleh och Stefan Sundström 18 juli. Linn och Kim. Yeah!!
Kommer Håkan ner också då gråter jag av lycka.

Nu ska jag ringa min äldsta compadre och tjöta lite. Peace out.

JUST NU

låt : "boten anna" med basshunter. jag vill så gärna hata den låten, men DEN SVÄNGER JU!
tv : det pixlar sig ju bara ändå
aj: massiv soleld på vänstersidan, ser ut som en polkagris
bil: alla vet väl svaret, CAPRIN givetvis
längta: Winnerbäck & Hovet 24 juli. Yee-haw!
fniss : Sira som bet mig i huvudet idag.
namnsdag : *kollar i almanackan* Torborg & Torvald, gratulerar
snart : midsommar vid stora bläsnungs
hopplöst : min mage och dess fasoner
hoppa högt av rädsla : stenkumlakatterna som springer in/ut genom kattluckan, hjälp varje gång
skiva : the sounds - dying to say this to you
krog : hamnplan 5 (ella sum vi bönda kalla den - SCHEPPE)
bra : jobbar och tjänar kaching
strax : kolla på dvd'n "Bart Wars"
chix : lelleträffen-hunkarna i sina tajta ställ
utgift : får snart en byrå från ikea levererad vid dörren
maffigast : midsummer week - hela stan fylls med raggarbilar
bita på naglarna : högskolebesked, kommer jag till e-tuna?
lurvigast : sira, ulltotten herself
dumt : svid på jobbet
korkat : han lövden's lägenhetsköp. smaaaaart.
mp3 på datan :  "stuck in the middle" - bob dylan
span : inget alls. valfri snygging får gärna volontera.
yeah : min syster har köpt ett huuuuuus som nästan är granne med mig
crazy eye : bobby, hans ögon makes me cry nästan


Onsdagen

Onsdagen kom och gick och det jag haft sån ångest för i en månad var över. Alla proverna var tiptop. :D Blev jävligt lättad, men å andra sidan är jag ju inte bra ändå. Vad är det då? Fått lite tips och medeciner, får testa dem och se vad hur det går.

Jag vill rikta ett speciellt tack till Snook & Timbuktu för den förbannat bra låten "Längst fram i taxin". Den förgyller min sommar allaredan. "Shut the fuck up och sätt dig längst fram i taxin".

Min lediga eftermiddag innehöll såklart ett besök på Snäckan och alla älskade barnen.
Jag fick smaka på chokladpudding (alltså geggamoja) som egentligen Hia-Hia skulle få (en häxa i Bamse) men jag fick minsann smaka innan de lagt i giftet. Jag fick även blåsa lite såsbubblor och lära mig vad en Crazy Daisy var eller som Anton sa; Däääääääjs. Jag saknar dem massa mycket mest.


Ventilspel, saknad och somriga saker.

Är det verkligen redan två veckor sedan jag skrev sist? Skamligt jöh.

Idag är det sommar. Sommarvarmt med en sommarsol och en sommarhimmel och jag får gå i sommarkläder och göra sommarsaker som att cruisa i min sommarbil. Lovin’ it.

Har faktiskt varit en målarkludde idag, och penslat dasset vid Stora Bläsnungs aka Syrrans residens. Det blev ganska tjusigt, och gick förvånansvärt fort. Skönt att ha det gjort. För snart är det midsommar. WOOOOOHOOO! Då blir det partaj hos systren och Thorden, med deras compadres. Samma som ifjol typ. Och då hade jag roligt, och kommer nog ha det igen. Men en lite del av mig vill till Kattvik för det är trots allt Kattvik på midsommar. Det är en grej. Det är roligt. Men jag börjar bli för gammal för det, bara fjortisar där. Och vad har man för nytta av chix när de är småglin? Ingen alls. Naj, Väskinde ska det va.  ;)

På onsdag är det dags. Jag är så jävla nervös.

Min Capri har börjat gå dåligt igen. *muttergnällsvid* Men jag tror det är ventilspelet som blivit helt fel igen. Konstigt med tanke på att vi ställde in det perfekt för typ ett år sen bara. Får väl ta upp huven och kolla helt enkelt. (Nu lät det som om jag var värsta mekaren, och det kan ni ju tro, hahaha).
Och nu är Fiestan lagad och säljklar, äntligen. Köp den någon.

Jag saknar Beccy. Och Annica. Och Jenny. Kom till Gotland snart vettja.

FINALLY har jag köpt biljetter till Winnerbäck. Yeah! Ska gå med Josse, Ella och Serafia. Neat.

Nej, nu ska jag kasta mig i en solstol och bläddra i IKEA-katalogen och beställa MASSOR som Kim ska får köpa. Hehe.

Nämen, höll ju på att glömma att informera om att jag återigen bor hemma på Själsö. Det är väl sisådär. Själsö i all sin prakt, och friggan är fin, men hallå. Det är inte att bo själv. Men jag får se det som en semester innan livet börjar på allvar i höst i ESKILSTUNA. Wohooo!

För övrigt anser jag att alla måste köpa The Sounds senaste platta, ”Dying to say this to you”. Riktigt bra.