Skicka ett vykort för jag undrar så!

Är hus slash kattvakt denna afton eftersom mor och far i ilfart åkte till fastlandet för att imorgon komma hem med en Ford Probe. DEDDU! Nu ångrar jag all skit jag snackat om Probe, för jag kommer aldrig få provköra, och jag tycker ju egentligen att de är grymma ;)

Började jobba i måndags. Känns nästan som man aldrig varit borta. Fast lite kanske ändå. Har lite svårt att ta egna initiativ än så länge, men det beror ju mest på att jag inte vet vad som ska göras. Ge mig ett par veckor sen är jag med i gejmet igen. Tycker det är lite jobbigt att alla ska hålla på och prata om gubbjäveln med mig hela tiden. Han är äntligen borta från Klinte, och så yrar de lite om att han kanske ska komma tillbaka för att hjälpa mig senare i sommar. Det finns två alternativ om det kommer att bli aktuellt. Antingen övertalar jag cheferna om att jag klarar mig själv utan hjälp, och jobbar över flera timmar utan ersättning. Eller så säger jag upp mig. Tror att alternativ två ligger etta då faktiskt. För jag tänker verkligen inte utsätta mig själv för honom igen, för jag förtjänar inte det. Jag har rätt till att må bra. Så det så.

Katten stal mina stekta korvar. Hallå, hur fräckt är inte det?

Hade sista handbollsträningen för säsongen i måndags. Vi hade bjudit in A-flickorna, och spelade mixade lag med C, A och ledare. Fatta vad roligt det var! Det var full fart hela tiden, och jag tror att de flesta av våra C-tjejer gillade det. Men å andra sidan var de nog lite generade när de äldre tjejerna var med också. Men de har mycket att lära av de äldre spelarna, och behöver förebilder. Vi kunde liksom spela tvåmål och ha avbytare. *hakan-i-golvet*. Det var kul, kul, kul. Bara bowlingkvällen kvar med laget, har inte meddelat att jag slutar. Vet inte om de bryr sig heller för den delen.

Du. Det är alltid du, din sexige jävel :P

"Dom är uppe på taken alla är högt över staden
Sommaren snurrade fort, när vi bara snöade bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll


Vem kysste Elin bakom ryggen på Marie
Var det den store poeten som hon var förälskad i
Fanns det en plats i hennes värld för två
Snälla skicka ett vykort för jag undrar så


Och jag undrar vad som händer i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgerbar
Den har blåst sig trött och alla flickor har gått hem
Du var sötare än dom men jag slängde bort det igen
Jag slängde bort nån slags vän...


Det var så mörkt
Den kvällen jag gick hem
Jag hade hoppats på något, hoppats på något
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt
Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt
Om du vill ha mig, nu kan du få mig
Lura mig nej nej vad folk än säger "


Pinfärsk bild

Pinfärsk bild


Snäck-grillningen

Snäck-grillningen


Ännu en helg på väg mot sitt slut.

Har spenderat många timmar på Själsö denna helg, för att solen skiner ju hela tiden. Och hur kul är det att bo i stan då? Inte alls vill jag påstå. Är en lantis i själen, det är dagens sanning.
Men det är konstigt att det är kallare inne än vad det är ute här just nu. Brr... Får knattra snabbt innan fingrarna fryser fast eller nått.

Det har varit en jävligt trevlig helg faktiskt. Började ju lite tråkigt med att fredag var sista dagen på Snäckan. Men det gick bra att säga hejdå till nästan alla barn. En del blev dock arga på mig och ville inte ens prata med mig. Lite tråkigt. Senare på kvällen tog jag cykeln och svepte över till mormor som fyllde år. Ett ganska sömnigt kalas, men alltid roligt att träffa mommo trots allt. Piggnade dock till i minusgraderna på väg hem, och beslöt mig för att haka på Marie och Anna som skulle ut på krogen.
Vi möttes upp vid Hamnplan 5 och väl inne insåg vi att vi tre stod för en fjärdedel av alla besökare typ ;)
Men det blidde mer folk sen. Några trevliga, och några som var mycket mindre trevliga. As usual.
Kul var det i alla fall, men var jäkligt trött när jag kom hem.

Lördag var jag som sagt ute på Själsö, och umgicks med mamma och Sira. Linus och pappa var på rally och kom senare. Åkte in till Visby igen, och vid niotiden drog jag, Josse, Beccy och Cliffen iväg till Snäck-stranden för att grilla korv. Det var himla mysigt men också ruggigt kallt. Gav upp efter två timma och åkte hem till mitt istället. Det var kul att träffa Beccy igen, tråkigt att hon bor i Borlänge tycker jag. Hade vart bättre att Ornäs BK hade flyttat hit istället ;)

Imorgon är det jobb igen. Ser fram emot det faktiskt. Allt utom morgnarna, och de tidiga kvällarna som blir efterföljden av morgnarna. Men men, det finns ju alltid helger att sova på iofs.

Idag är det grattis som fan till Serafia som fyller 20. Hurra!


"Vad skönt att veta, min vän?
När du tappar förståndet
Du inser snart igen,
att det inte är första gången"


Peace, love and Håkan Hellström

Med risk för att verka lite bitter.....

Jävla skit. Hade skrivit ett låååångt inlägg hit till bloggen och sen försvann det när jag publicerade. Tror det var en lurig knapp som jag tryckte på. Så det är väl bara att sätta igång och knattra igen.

Fick igår reda på att jag börjar jobba nästa vecka, vilket är en vecka tidigare än planerat. Men pga av nån uteplats som ska anläggas blev jag inkallad. Det ska bli roligt, dels för det lilla extra med pengar det innebär. Dels för att jag trivs så himla bra med jobbet. Tredje sommaren som parkarbetare i Klintehamn med omnejd, och denna sommaren kanske blir den bästa?! För att vissa störande moment har förflyttats, hoppas bara att det förblir så.
Men det blir lite tråkigt också. Jag hade ju räknat med en vecka till på Forellen. Och en vecka tillsammans med mina ungar. (Amäh, inte bokstavligt fattar du väl?! Är du galn da?) Kommer sakna dem massor, och det kommer bli jobbigt. Men det är bara att bita i det sura äpplet, och vara lite mindre blödig.

Påsken har varit himla bra för det mesta. Umgåtts med i stort sett alla jag håller av. Najsigt värre. Påskafton spenderade tillsammans med vännerna, ett nytt sätt för mig att fira påsk.  Trevligt, trevligt.

En glad nyhet. Caprin är snart igång. Har besiktningstid nästas fredag, så alla håller tummarna så att den går igenom. Längtar efter att "krusa" som fan. Fick faktiskt den första "krusingen" i lördagsnatt, och den bjöd Mariekexet på. Jävvlar i en baslåda, vilketdunk. Mitt för kvällen plattade hårr krusade sig av basen ;)
Men det är inte Caprin, Caprin är en sak för sig. För vad vore Linn i all sin glans(??)  om inte Caprin fanns.

Nu en utskällning! WHATTAHELL är alla kommentarer? Jag vet att ni läser bloggen era smygfisar. Skriv lite till mig också. Damn it!   (Hoppas jag lyckades vara kall och hård här imin avbasning?!)

Peace, love and Håkan Hellström

Med risk för att vara lite fanatiskt, men är hon inte fin?

Med risk för att vara lite fanatiskt, men är hon inte fin?


Äntligen!

Lättad! Har haft två stora saker som hängt över mig ett tag nu. Först och störst. Ansökningar till högskola inför hösten. Skickade iväg dem i torsdags, i helt overkligt god tid vill jag tillägga ;)
Jag har äntligen bestämt mig vart jag vill, och jag tror faktiskt att jag kommer hamna där. Det blir Lärarprogrammet, inriktning Språk & språkutveckling på Mälardalens högskola, och denna utbildning ligger i Eskilstuna. Det ligger när Stockholm, men det är inte Stockholm. Det är "nära" och lätt att ta sig till Gotland. Det verkar vara ganska bra chanser på schyssta bostäder. Och viktigast är ju att de har just den inriktningen jag vill gå. Har även sökt till Stockholm och Kalmar, men det är E-tuna jag siktar på.

Och sen Högskoleprovet. Gjorde det igår, med mycket tandagnisslan i början, men senare var jag bara trött ;) Det gick ungefär som jag väntat mig, tror till och med att poängen blir högre än jag väntat mig. Men definitivt besked får jag inte förrän om fyra veckor. Bara lite besviken på engelskan, trodde att jag skulle klara mig bättre där. Men det vägs upp av matten där jag faktiskt hade rätt på en tredjedel. Chock!!
Men det var svårt, kommer nog aldrig göra det där provet igen. Alldeles för mycket press konstigt nog. Behöver ju inte göra det heller, gjorde det mest för skojs skull, se vad det var för något. Upplevde det iofs inte som särskilt skoj igår, men idag känns det bra.

Fick kasta mig i Fiestan och köra till Själsö idag, trots att det inte var planen. Kom på att jag måste hämta en väska, och en hålslagare. Hinner inte annars i veckan. Men det innebar ju också att jag kunde sitta ner här en stund och skriva. Fått mina deklarationspapper också, får tillbaka lite över 3000 som det ser ut nu, och då har jag inte ens dratt av för mina resor i somars. Deddu! Kan vara skönt med lite caching.

Ska om en liten stund sprutta iväg till Hogrän, där min bror sedan igår bor tillsammans med Linda och Siran. Det känns faktiskt hemskt skönt att han fått flytta hemifrån, inte för att jag inte kommer sakna honom här på Själsö, men mer för hans egen skull. Mycket slitsamt att bo hemma hos mamma och pappa när man är 22 och har ett eget liv. Hell, jag fattar inte hur det ska gå för mig att flytta hem igen sen i juni. Men det är ju bara över sommaren.

Sticker till Stockholm på torsdag för att leva om där över helgen. Träffa Kim & Thord och Annica. Träffat Kim & Thord himla mycket detta år, men det är lika roligt ändå. Och att träffa Annica ser jag fram emot. Det har jag inte gjort sen jul!

Och en annan rolig grej. Jossefinen kommer hem snart. Bara om typ tre veckor. Yeehooooo!! Och hon har med sig Beccan hem ett par dar också. Yeeehoooo igen. My crew is back in town ;)

"Tiden läker inga sår
och det som inte dödar
stärker inte heller
och så länge man landar på
sina fötter klarar man sig inte
och det finns inga kläder som tål
det dåliga väder du och jag
haft så länge nu och det
känns som om jag har ett
stort jävla moln över mig
vart jag än går"
(Lasse Lindh)




OVERANDOUT