Suck

Men daah.

Jag fattar inte hur man lägger in en video från youtube trots att jag fått det förklarat förut.

Hjälp mig!

Våren har flyttat in på vår balkong










Och en del fika blev det...

Det är alldeles mitt i natten och endast Linn är vaken. Och Missan. I alla fall i den här lägenheten. Mannen i huset plus de andra två hårbollarna snarkar ikapp på olika platser i lägenheten. Turligt nog är det Azra som ligger på kattställningen och inte Micke. Hade i och för sig inte haft något emot att se honom rulla klättra upp på den allt för vingliga kattställningen och rulla ihop sig och sen sova sött. Eller något. Musse ligger på en kontorsstol, och Missan sitter och stirrar på en dörrlist. Ja, i över ett år har jag bott ihop med den katten och jag fattar honom fortfarande inte.

Vad gör jag då? Jo, jag mejlade precis iväg ett utkast till mina gruppcompadres gällande ett grupparbete/examination i mattekursen. Skrev klart det förut, jobbar av någon anledning bra på natten, när alla andra sover. Kanske för att det blir lugnt. Eller kanske inte, för även när jag bodde själv funkade det så. Hur som, jag hoppas det inte bara blev svammel som det kändes.

Kom hem sent i onsdagskväll efter en U N D E R B A R vecka på Gotland. Anlände till ön förra onsdagen med ett proppat dvärgflygplan och sen satt jag där på Själsö. Ja, det var alltså det jag gjorde i en hel vecka. Jag tog mig därifrån 3 gånger på 7 dagar (bortsett resa till och från flygplatsen). Handla mat 1 gång, hämta mormor en gång och hälsa på farmor en gång. Annars satt jag bara där. Hemma vid köksbordet och fikade/åt påskmat/grillade med min familj. Ute på terassen och solade och fikade. I Kims trädgårdsmöbel och fikade. Det blev mycket fikande. Men i alla fall, jag iddes inte ta mig därifrån. Det är så underbart härligt och fantastiskt på Själsö. Det är så jävla tyst. Alla sommargrannar var nere, men ändå alldeles jävla tyst. Bara vågbrus, tallsus och fågelkvitter. Och vårsol. Ja, det var inte direkt så jag längtade hem till Eskilstuna.

Hade ju planer på att hälsa på så många, att cruisa lite i stan, att inspektera brors nybyggda rallybil och en massa annat. Men jag bara satt där. I solen och fikade. Tur att det snart är sommar. En hel jävla härligt skön grön sommar på Själsö. Och då blir det ju egentligen bara bättre. Fler dagar, varmare dagar, mer hav, mer umgås. Och kanske framför allt mer Caprin. Det var så nära att jag åkte och hämta hem han, men han fick allt stå kvar där i ladugården ett tag till. Snart så pärlan, snart hämtar jag dig och jag ska tamejfasen bjuda dig på en vaxning direkt. Har tre veckors semester för första gånger på år och dagar och då är det ju bara du och jag Caprin. De andra jäklarna jobbar ju, hihi.

Men men, det är senare det. Först skall en hel del avklaras, fram för allt i skolan. Men det är annat också. Och jag vågar nästan inte tro det, men det känns bättre nu. Gladare liksom. Som jag har längtat efter det.

Kattsäker balkong

Två dagar tog det av sågande, presspassande, rivsår och ett antal små gräl. Men nu så har vi en balkong där det krävs en tatuering a la Prison break för att katterna skulle kunna smita ut. Eller snarare ramla ner. Det kommer aldrig vinna några priser för sin estetik, men praktiskt är de fanimej.

Vi har använt stolpar, hönsnät och en jävla massa buntband (eller strapp som jag hävdar att de heter)


Vi har även lagt in en ny planka på govlet eftersom den andra var rutten.


Det blev en del skarvar, och lite extra jobb eftersom jag hade en tankevurpa. Men det gör inte så mycket.


Silvertejp var en räddade i nöden när nätet vägrade göra som jag ville.


Azra var livrädd av någon anledning. Under den första kollen på balkongen var raggen rest hela tiden..