Det är inte riktigt riktigt i den där byggnaden.

Arbetsförmedlingen. JAG BLIR SÅ TRÖTT!! Var på möte där idag. Tredje besöket sen jag blev arbetslös, och jag känner mig fortfarande lika nollställd som innan. Men jag hoppas på att när jag ringer detta nummer jag fick idag, så svarar nån vettig person i andra ändan som faktiskt är intresserad av mig och min situation. De andra bara frågar om datum, sen skickar de hem en. Blaj. Och gubben idag sa att det inte fanns ett yrke som hette Inspiratör. What? Nej, det fanns inte i deras system. Nehej, men kanske är det systemet det är fel på för jag var faktiskt anställd som inspiratör i nästan 5 månader. Dumbass!!

Jaja, men fick i alla fall reda på att A-kassan beviljade min ansökan. Hela 462 kronor dan. Inte fy skam.

Det känns inte som om jag har något vettigt att skriva här i bloggen idag.

JAG KRÄVER LITE FLER KOMMENTARER!!

Höstväder

Måste börja med att kommentera en del klagomål här. Kim fyller alltså inte trettio förrän om ett par tre veckor. Och Matilda kunde minsann läsa min förra blogg. Sådär. Nu har jag rett ut det ;p

Den här helgen kom hösten verkar det som. Regn, rusk och blåst. Men jag klagar inte, solskenet har varit skönt, men det måste ju hinnas med lite murrig mörk höst innan det är advent. (Och det är inte långt kvar faktiskt)

Idag har jag varit i Follingbo på folkrace. Hann för en gång skulle dit och se ALLA Maries heat. Hon kom trea, tvåa och fyra. Körde ruskigt bra på den där snorhala banan. Skrapade ihop 12 poäng gjorde hon med, men blev snuvad på en plats i finalen. Drygt. Men det var kul ändå.

Jag har extremt dåliga nyheter. Omvärlden, håll i er. Caprin är lite sjuk, och jag gråter blod. Blev stående på en parkering inne i Visby häromdan, och fick bogsera hem pärlan. Det svider i hjärtat såhär en månad innan jag ska ställa av honom för vintern. Men men, har jag tur så är skadan liten (och billig), och då går det att överleva det här. Tills Caprin mår bättre kommer jag åka runt med Fiestan. Vilken skam, men sånt är livet. Fiestan är bra, men ack så gubbig ;)

Divine. Det är det ordet jag känner i hjärtat när jag saknar dej. Och det gör jag ofta, ofta.

Avslutar med ett litet utdrag ur en Lars Winnerbäck-låt (Höst på min planet):

"Jag kanske borde åka utomlands
Du säger att jag borde se mig kring.
Men jag har inte tid med någon annanstans.
Har inte lust med massa "någonting".

Jag vill se frost ur varje sommardagg.
Jag vill se skymning mitt i rusningen.
Jag vill se vimlet byta ytterplagg.
Jag vill se löven byta färg igen.

Du säger att jag har en liten värld
men den är större än begärd.

Jag vilar under himmelen
i höst på min planet
Jag sjunger för mig själv,
fastän jag vet
att sånt kan kallas ensamhet"




Ett av mina tics...

Jag har ett eländigt irriterande tics. När jag sitter vid datorn får jag totalryck i vänster lillfinger och liksom "okynnes"-trycker på Shift-tangenten. Förstå vad irriterande, eftersom man då aktiverar  "Tröga tangenter"-funktionen. Undrar hur många gånger jag egentlige fått upp det meddelandet på skärmen under min livstid. Snälla Bullen hjälp mig, hur ska jag sluta?

Antoher day has passed in my slackerworld. Fast jag har varit på Arbetsförmedlingen idag. Det är ganska läskigt där. De skrämmer upp en helt i onödan tror jag. En sak fick jag i alla fall lära mig, de gör inte fel. Det är alltid nån annan.... yeah right!

Ska vara kiosktant i Södervärnshallen måndag-tisdag nästa vecka. Klasshandbollen som Sweet little lovin' Marie ordnar. Och vad gör man inte för henne?

Johojo. 
Overandout. 

Ett nytt försök!

Gör här ett nytt försök att skaffa mig en blogg. Den förra kunde ingen läsa. Jag hoppas det går bättre med
den här!

Den här helgen har varit mestadels Kim. Me like. Först shopping hela fredagen, gjorde några fina fynd. Bland annat en superfin halsduk som gått ett förskräckligt öde till mötes. Mer om det senare...
Lördagen var en ganska slö dag, men senare på aftonen var det dags för dans. Var först på en glimt av en tretiioårsfest. Läskigt... Sen vidare till Munken. Premiär för min del, blev positivt överraskad av stället. Dagen skräll var ju i alla fall att jag slapp visa leg, men Kim frågade dom. Haha... Det var hur som heslt en rolig kväll, men min stackars halsduk blev borttappad efter ca. 15 minuters användande. Illa ;)
Och idag, söndag, har jag gjort absolut ingenting mer än ligga på soffan, pratat skit och kollat film. En sån dag helt enkelt. Som alla mina söndagar :D

Det är rätt sent, och jag är rätt trött så jag har liksom inget vettigt eller klokt att säga egentligen. Får göra det en annan gång.

Until then, overandout!