Snabbsammanfattning

Jag har precis lagt in en monster-beställning på CDON...åh vad jag myser. Det är julklappspengar som kommer väl till användning nu när min skivsamling stått stilla väldigt länge. Musik - äntligen!

Dessutom ska jag snart till att inreda en liten musikhörna i lägenheten där jag ska få ha mina instrument, och notböcker och sånt. Sitta och klinka, plonka, blåsa och tuta för mig själv. Mycket trevligt.

Julen gick lugnt och trevlig till, även om det var väldigt konstigt och lite ensamt att fira utan familjen. Nu hade jag ju fullt hus i lägenheten av Mickes familj, men ändå. Tomt på något sätt, när inte mina föräldrar eller syskon m. familjer fanns i närheten. Under granen var det välfyllt, jissus!

Den 27 december stack vi till Stockholm för att fira lite jul med systern och dom. Det var också mycket trevligt. Maj höll hov bland alla nya julklappar medans Yngve mest sov och tittade. Jag är för övrigt så hiiiimla blödig. Börjar ju nästan alltid smålipa lite för mig själv när jag sitter med Yngve i famnen och tittar på honom och han kikar tillbaka med sina lite småarga ögon. Men som tur är så är det ingen som ser mig, eller inte hitills i alla fall.

Dagen efter så stack vi till ön pch firade ytterligare lite jul med mamma, pappa, Linus och Linda. En vecka på Gotland är alltid för lite. Man vill bara vara hemma och mysa i huset, samtidigt som man vill träffa allt och alla och gärna så snart som möjligt. Det brukar sluta med att man är helt slut när man åker tillbaka till Eskilstuna. Så även denna gång.

Kom hem igår. Nu är det tentaskrivande som står högst på listan för min del. Men det är så segt att sätta igång.

Hur som helst, ska passa på att be om ursäkt till alla som skickat sms till mig när jag varit hemma och inte fått svar. Det blir så när minnet är kort och mottagningen i hemmet är usel. Man får sms:en mitt i natten, och nästa gång man är ur skuggan så har man glömt bort det. Så i efterskott: Gott nytt år på er compadres!