How cute is she?

Hur söt är hon inte?


Min älskade Capri och jag

Min älskade Capri och jag


Josse

Josse


Såhär blir det när man övertrött en lördagskväll med Jossäfin

Såhär blir det när man övertrött en lördagskväll med Jossäfin


Min gura som jag ihärdigt plinkar på numera

Min gura som jag ihärdigt plinkar på numera


Mhm...

Söndag. Det är en slags hatkärlek till denna dag. Kärlek för att man kan bara slappa hela dan utan dåligt samvete för det är det som söndagar är till för. Hat för att det aldrig händer nått på en söndag, och dessutom är det nästan måndag... ;)

Varit en lugn helg, men en JÄVLIGT glad helg. Dels fick jag strålande underbara stora nyheter i fredags som jag inte vågar skriva om än för det är typ inte officiellt ännu. Men ni lär få reda på det så småningom.
Dels har min dator äntligen återuppstått, så nu kan man snart sitta och spela Texas Hold'em hela kvällarna. Dels åkte inte Josse den här helgen och det innebär att jag fick umgås med henne. Dels har jag kollat fotboll. Dels är det närmare till tisdag, och då kommer ulliga gulliga Sira äntligen. Och sen ¨är man ledig på helgen och det innebär sovmorgon och sovmorgon är alltid bra.

Tänkte försöka lägga in lite bilder sen från helgen, från lägenheten och lite annat. Bara för roligt.

Kände att jag var tvungen att åka ut till Själsö idag igen trots att jag var här igår också. Men då behagade min kisse inte vara inne, och jag bara måste få klappa lite på henne. Tur att det är nära. Hur skulle det vara utan en Sasha att klappa på?

Nu är jag sådär kär i Håkan Hellström igen. Köpte den nya skivan förra veckan i samma sekund som pengarna ramlade in på kontot. Och den var ruskigt bra i vanlig ordning. Hör och häpna föresten. Jag gick helt overkligt förbi Rocks häromdan, och såg deras reaskyltar och jag gick inte ens in. Är verkligen imponerad av mig själv.

Ikväll kanske det blir bio. Hoppas på det.

Kärlek till er alla. Overandout!

Jag vet, jag vet....

...jag borde skriva oftare. Och jag skulle ju kunna skylla på att jag numera inte har tillgång till internet hemma, inte ens en dator har jag, och hur ska jag då kunna skriva? Men det skulle ju nästan vara att ljuga lite. För jag har faktiskt varit på besök på Själsö, och suttit vid datorn ett antal gånger. Så jag gör helt enkelt så att jag inte tar upp ämnet (!!) och skriver precis som om inget hänt.

Trivs bra i nya lyan. Det finns ju kanske en del skönhetsmissar, men sånt får man ta när man hyr i andra hand. Annars är det bara prima liv där, skönt skönt skön att rå om sig själv. Minus är det dock för att jag drömmer konstiga drömmar där ;)

Imorgon börjar min nya praktik, ska vara i åk 5 på Norrbackaskolan fram till i maj. Om allt går som planerat. Ska bli spännande och en jäkla utmaning.

Har äntligen köpt mig en egen gitarr nu. Kan hela tre ackord och spela lilla Snigel på bara två dagar ;)
Ajaj i fingarna, men jag ska ge mig fan på att jag kan spela till sommaren.

Josse flyttar i helgen, och blir borta i TRE månader. Å ena sidan är jag jätte, jätte, jätteglad för hennes skull. Å andra sidan är jag faktiskt ledsen för jag vill att hon ska bo där jag bor. :(

Har inte så himla mycket vettigt att skriva känner jag. (Hur många inlägg avslutar jag egentligen så här i bloggen?). Avslutar där.

Over and out, men först ett Tove Jansson-citat.
"Det är ingen konst att vara modig, om man inte är rädd"

Snart är man en Bingan Kicker.

Huvudet är fullt. Friggan är full. Väskorna är fulla. Argh. På söndag bär det av till nya lägenheten. Och missförstå mig inte, jag tycker att det ska bli roligt att flytta och allt vad det innebär. Men ibland kan jag önska att det bara gjordes över en natt och man somnade hemma på Själsö i friggan och vaknade i en lägenhet på Irisdalsgatan och allt liksom bara var klart. Men sen tänker jag att då missar jag allt det roliga i att packa upp sakerna och hitta dess nya platser.

Snart är julledigheten över. Nu har det faktiskt kännts som semester. Men snart börjar vardagslunken igen, då man kan känner den där lilla men ack så obehagliga pressen att man MÅSTE hitta ett jobb.
Men får jag bara praktiken att sätta igång igen så blir det bättre. Man får nått meningsfullt att göra.

Jag har sagt det förr, och säger det igen. Jag gillar inte, och då menar jag VERKLIGEN gillar inte Fredrik Reinfeldt och hans jävla åsikter. Vinner han valet ska jag demonstrera fyra år i sträck, fram tills nästa val.

Det gör ingenting om någon skriver ett lite uppiggande mail, eller skickar en blomma, eller bara skickar en tanke med lite positiv energi till mig. Det gör ingenting alls.