Pys-ur-öronen-arg!!

Sen i torsdags eftermiddag har jag varit så arg, så arg, så arg. Vi hade ledarträff i Länna HK hemma hos Jesper och vi fick oss en jävla chock allihopa. Styrelsen har bakom ryggen på oss ledare, och för att inte tala om alla medlemmar, och haft "hemligt" möte med Gute om en sammanslagning. Att Länna skulle bli damsektion i Gute. Och till råga på allt ska alla i styrelsen avgå, de som fortfarande har ett år kvar struntar i det. Men vad har de då för befogenheter att över våra huvuden bestämma om klubbens framtid. Ingen, och jag menar ingen av våra ledare i Länna tror jag är intresserade av att vara ledare i Gute, och därmed ha deras metoder och "moral" på träningarna. My ass ALDRIG!! Det är helt vansinnigt, kan inte beskriva i ord hur förbannad jag blir över det här. Jag kommer visserligen inte vara kvar som tränare nästa år, pga av studier. MEN jag har varit med i Länna sedan allra första början, och det som gjort att jag stannat så länge är att man tillåts vara sig själv, man behöver inte vara en handbollselit för att vara med. Man gör så gott man kan och det duger. De yngre får leka lika mycket som träna skott. Så har man det inte i Gute. Och jag ska väl inte säga att deras sätt är dåligt, det passar säkert somliga. Men mig passar det verkligen inte. Resultat - who cares så länge alla har roligt och mår bra hos oss. Man skulle kunna säga att Ni pinkat i det blå skåpet. It's on!

Har fått mitt tålamod testat av både trotsiga 5-åringar, och nonchalanta 12-åringar på bara två dagar. Inte så stor skillnad om sanningen ska fram ;)

Har precis gjort en beställning på Ginza. Tre nya skivor blev det, en med Millencolin, en med Dido och en med Gwen Stefani. En början på min milslånga lista jag gjorde häromveckan. Måste skaffa mig nått smartare ställe att ha skivorna på jag blir översvämmad.

Nu när jag är lite sådär pissed of hela tiden, så kan jag passa på att agga av mig lite på Sveriges värdelösa musiksmak. Kom igen. Kikki och Magnus Carlsson. Det var ju bara SKIIIIIIIIIIIIIIT!
Och den där Kikki, när jag ser henne vill jag liksom bara slå henne. Lite sjukt, men det är exakt de känslorna jag får. Det ringer på Aftonbladet och de känner genast igen numret på presentatören. "Hej jag heter Kikki jävla Danielsson och nu har jag kört rattfull igen och oj förlåt men jag har faktiskt reumatism".

Jag vet, jag vet. Det var ett aggroinlägg i bloggen idag. Men behövde avreagera mig lite.

Tjohooooo, fått igång datan igen. Med XP, lyxigt värre, haha!

Jag saknar Beccy och Josse as hell, särskilt nu i schlagertider. Det var ju liksom vår grej att se på tillsammans känns det som.

I alla fall. Imorgon ska jag göra ingenting. Bara ligga och mysa i min ensamhet. Kanske?

Peace, love and Håkan Hellström.


Sira - gulligare får man leta efter!

Sira - adorable!


Joho jo....

Det finns ju dom som vill att jag ska skriva lite oftare i min blogg. Så nu ska jag försöka tvinga ner ett inlägg.  ;)

Det tog fyra små dagar på dagis innan förkylningsbacillerna attackerade mig. Helt overkligt...
Har legat pall hela helgen typ. Det enda stora jag orkat ta mig för har varit att köra bilen fram och tillbaka till Själsö i två dagar. Kan ju inte gärna ligga hemma ensam när det är fullt hus här ute. Mamma och pappa och bror och syster och svåger och svägerska och kisse och valp. Wouldn't miss it for anything.
Men det blev inga matcher i Slite för min del, och nu håller jag bara tummarna för att jag helt mirakulöst ska blir pigg till imorgon för att slippa sjukskriva mig efter bara en vecka... Jaja, whatever.

Jag längtar efter sommaren, men nästan lite mer efter våren trots allt.
 
Imorgon är det besiktningsdags för Fiestan. Jävla bil om den inte går igenom, då kommer det nog bli ett järnrör i vindrutan eller nått. Om den nu går igenom är det en jävla bil i alla fall, dock utan järnrör. Snacka om att det är det sämsta köpa jag någonsin gjort!!

OS. VM. EM. Alltid är det samma visa. Folk börjar helt plötsligt intressera sig för idrotter de aldrig ägnar en tanke åt annars. Nu sitter jag här och tvingas lyssna på aggresiva påhopp på hockeydomare, jubel när curlingkvinnor tydligen går vidare och lite mutter när SuperG blir inställt på grund av dåligt väder. Suck. Och jag försöker att inte dras med... Men risken är inte så stor. Idrott kan bara få mig uppspelt när det är handboll, folkrace eller att jag känner nån som är med. Så det så ;P

Nä, hu. Dags att försöka vakna igen tror jag. :)

Peace, love and Håkan Hellström.

Karuseller och snömodd.

Jaha. Efter några veckor av en del jobbigt, en del ångest och en massa ont i magen så verkar det som karusellen stannat. Praktiken på Norrbacka funkade inte för min del, mådde bara dåligt. Började tvivla på saker som jag trott om mig själv och mina drömmar och det var ingen höjdare direkt. Dessutom kom jag inför ganska många situationer dagligen som jag inte visste hur jag skulle hantera. Hu, vad jobbigt det blev. Så efter att har varit sjukskriven en vecka börjar det nu kännas bättre. Magen hänger fortfarande inte med, men jag har i alla fall avbrutit Norrbacka-praktiken.
Som sysselsättning är jag nu från och med måndag dagisfröken på Snäckan igen. Var förbi en sväng där idag och oj vad glad jag blev av att bara kliva innanför dörren. Massa glada barn, glada fröknar och bara en helt härlig stämning. Så där bli jag nu till april när jag börjar jobba. Hoppas jag i alla fall. Pallar inte med mer krångel nu.

Snälla Bullen hjälp mig. Kvarterets ungar kastar snöbollar på mina fönstrar, vill de mig ont? :)

Nu har ulliga, gulliga Sira äntligen kommit. Åh, alla borde få ha en hundvalp i sitt hus. Man blir så jäkla huritg och går ut en himla massa. Skönt. Men jag uppskattar inte när den vilden äter upp mina tofflor. Allra helst inte när jag fortfarande är kvar i dem...

Jag vågar fortfarande inte skriva "hemlisen", innan allt är hunda klart. Men blir helt varm bara jag tänker på det ;)

Här kommer en öppen kommentar till Callenmark på Teknisk Service som har hand om vägarna inne i Visby: Det gör inget om man skrapar bort snömodden från vägen när det är tö ute. För då kanske jag slipper köra sönder Celican. *murr*. Det bara smäller i bilen hela tiden, så jag blir helt kall i hjärtat.
Har ingen lust att betala reparationer på pappas bil, har nog med mina egna sörru.

Over and out.