Lite urladdning...

Jahaja. Fan vad jag är DÅLIG på att blogga nowdays. Kanske kan jag skylla på att jag haft VFU och varit mer eller mindre en död sill när jag kommit hem om dagarna. Eller så kan jag ljuga lite och säga att någon bytt plats på alla mina tangenter på datorn och därför har de senaste veckorna gått åt till att flytta tillbaka alla. Eller så säger jag som det är, jag har inte haft lust.

Nu är det mer eller mindre exakt två veckor kvar innan min syster beräknas nedkomma med barn nummer 2. Jag tycker det är spännande som bara den. Kanske byggs detta på av att jag kommer att bli inringd som barnvakt när det bär av till BB. Så nu måste jag verkligen försöka hålla min telefon hårt och vara beredd på att sticka till Stockholm när som helst. Roligt!

Har börjat inhandla julklappar. Det är också väldigt roligt. Jag tycker om att tänka ut vilka julklappar jag ska köpa och till vem. Jag tycker om att köpa dem och förvara dem på en hemlig plats. Jag tycker ännu mer om att stänga in mig med julklappspapper, julmusik och pepparkakor och slå in alla julklapparna. Men det bästa är ju att ge bort dom. Åh, om ni såg mig nu skulle ni få se en Linn som sitter och ler sådär fånigt, nästan förälskat. Ja, julen är min grej.

Julen kommer dock bli annorlunda i år. Jag kommer inte att åka till öen, förrän efter alla juldagar passerat. Istället kommer jag vara här i Eskilstuna och fira med Mickes familj. Det är läskigt, eftersom jag är något av en fascist när det gäller tradidtioner. Men jag hoppas att det funkar. Kommer också åka och fira lite jul i Stockholm med familjen Sundström-Pettersson en skvätt. Sen sticker vi till Gotland en vecka runt nyår. Mysigt värre!

Äh, egentligen borde jag plugga. Alltså, verkligen borde. För jag har varit helt dum i huvudet när jag skrivit min logg och bara gjort det roliga och lätta innan. Och nu sitter jag med det tunga och vad som skulle visa sig vara väldigt svårt helt plötsligt. Dumt av mig. Men jag tänker baske mig skylla lite på böckerna också eftersom i princip ALLTING handlar om skolan, inte förskolan. Svårt att göra om ibland eftersom det är två helt olika verksamheter ju. Eller så är det bara så att jag är gnällig och vill ha en syndabock.

Våra katter har blivit mästare på att öppna saker. Det började med min byrå. Azra och Missan gjorde någon slags sport av att dra ut mina byrålådor och hoppa upp i lådorna och sova. Kanske ingen katastrof, men nu är byrån rätt misshandlad av alla klor. Sen gick de över till garderobsdörrarna. De öppnar, går in ett varv och sen går de ut. Då kan de ha ägnat 10 minuter till att försöka öppna. Sen kom de på att garderobsdörrarna och skåpluckorna i köket är byggda på samma sätt. Så nu bryter de sig in i köksskåpen. Allra helst i vårt "kattskåp" där vi har all mat... Herregud. Azra kan inte ens puffa upp en dörr på glänt, men hon lyckas öppna det enda skåpet där vi förvarar kattfodret. De är uttråkade?

Sovmorgon, jag saknar dig!

Nej, det blir aldrig lättare att stiga upp klockan 6.00 när höstmörkret har infunnit sig. Det gör lika ont varje morgon.

Jag är trött.