Sucks big time.

Är sjuk igen. Det suger hårt. Orättvist. Läskigt. Deprimerande. Jävla skit.
Missade fokracet i helgen vilket jag sett fram emot massor. Missade att träffa fastern och hennes gubbe som jag inte träffat på flera år, när de var nere på ön i helgen. Missar jobbet denna vecka för det finns inte en chans att jag kan åka dit. Har inte ätit någonting klokt sedan i fredagskväll, och då orkar man inte gärna jobba. Jävla, jävla pissskit.

MEN.

Har dock fått höra två saker som jag känner att jag måste skriva ner här för de är så jäkla kloka.

1. Ett citat från Lenny ur serien ''Simpsons'. "Everybody makes mistakes, that's why they put razors on pencils". Mer klokare än så kan det inte bli.

2. Nummer två kommer från Lars Ohly. Kikade med ett halvt öga på Ungt Val-debatten igår och ämnet elitskolor kom upp. Ohly menade på att det är svårt att hålla en jämn standard på skolorna, att exempelvis innerstadsskolorna håller högre standard än förortsskolorna, eftersom det poppar upp så mycket friskolor. Och då sa han på ett ungefär såhär "- Det är när man får möjligheten att välja det som är bäst, då accepterar man att någon kommer få det som är sämre". Ha! Klokt. Inom skolan ska det inte vara nån skillnad på klass, kön, bakgrund eller plånbok. Så det så.

Idag är det ingen jävla peace, ingen jävla love men det är alltid Håkan Hellström.


Lite rapportering

Jag skulle just nu kunna kasta datorn i väggen. Och detta beror inte på att jag har PMS eller är lättantändlig i största allmänhet. Utan det beror jag på att jag suttit och skrivit ett inlägg här i bloggen i ungeför tjugo minuter sen får den här jävla sidan nån habbavink och poff så är det borta. ARGH!

Får försöka komma ihåg vad jag skrev...

Ännu en vecka som kommit och gått i sakta mak. Det är inte riktigt sant för det har hänt en del, men jag kommer inte berätta allt här. Eller kommer jag det...
(Detta kallas för att "man bygger upp förväntningarna", funkar det?)

Jag var sjukskriven i måndags eftersom förkylningen fortfarande hade mig i sitt våld i söndags.
På måndagen mådde jag lite sopigt i början men sen under eftermiddagen/kvällen blev det bättre och sen försvann. Skönt. Sen var det jobbet igen, har spenderat säkert 25 timmar av hela arbetsveckan på klipparen. Deddu. Jag tycker det är roligt som fasen.Och jag har förstått att det verkar lite knasigt för omgivningen. Att sitta och skumpa på en stor, ganska otymplig maskin som låter nått vansinnigt mycket.
Så här kommer min topp5-lista på varför det är så jävla kul att klippa gräs.

  1. Det är 4 hjul och en ratt. Det brummar. Alltså är det roligt.
  2. Man ser det konkreta resultatet med en gång.
  3. Man hinner fundera på allt och ingenting, och det är bra.
  4. Man får lyssna på P3 hela dagen, Pop Nonstop forever!
  5. Eh… nu vet jag inget mer. Men de ovanstående argumenten är bra så det räcker.

I fredagskväll var det dags för säsongsavslutning med handbollslaget. Vi samlades på Kanonen (fd.Wisby bowling), och rullade klot i en timma. Sen hade vi bokat en tacobuffé i deras restaurang, så där satt vi och mumsade en bra stund. Därefter delades det ut lite plaketter till de som inte fått sina. Och sedan dags för vår överraskning vi inhandlat. Tjejerna fick varsitt armband i gummi (såna som alla har) som det stod ’Älska handboll’ på. De blev jätteglada, vilket var roligt. Hela kvällen var rolig på det stora hela, kul att alla samlats. Vi saknade vi av tjejerna vilket var synd. Men så är det ju, alltid är det någon som inte kan.
Men det är en kamp att en fredgakväll försöka valla ett gäng vilda 12-13åringar. Puh!
Kommer sakna dem i höst, lämnar laget för gott nu. Kommer ju förmodligen plugga på fastlandet till hösten. Men även om det inte hade varit så hade jag lämnat ändå. Har inget mer att lära dem nu, kan inte tillräckligt med handboll för det. Även om de andra ledarna är duktiga på det, och jag kan göra annat för laget så känns det ändå som man är överflödig. Och då blir det inget roligt. Sedan är jag innerligt trött på alla intriger som hela tiden blir i Länna HK. Kanske är det så i alla föreningar.
Och på lördagskvällen var det dags för Serafias 20årsfest. En maskerad med sagotema i Morotsfabriken. Jag och Ella gasade ut till Garda och Marie för att stajla till oss, sen äntrade vi festen som Pippi (Marie), Jocke med kniven  (Ella) och Lucky Luke (moi). Festen var trevlig, det är alltid roligt att umgås med sina vänner. Man träffade folk man inte träffat på länge och fick prata en skvätt. Men vissa saker kunde jag varit utan. Kan inte göra annat än förundras över varför somliga ALDRIG växer upp. Let it go dumbass!


Idag så vaknade jag med viss motvilja av klockan. Hade ställt den för att annats vaknar jag sent, sent, sent och kan inte sova ikväll när jag ska upp tidigt imorgon igen. Diskade lite och drog till ÖB för att införskaffa polersvampar till maskinen. Planen var att vaxa Fiestan idag. Men svamparna var slut så idén fick läggas på hyllan. Men fick i alla fall städa den invändigt, och det är ett steg närmare försäljning. Bara vaxningen dåra och lite små reparationer kvar, sen ut på marknaden. Hoppas kunna ha den på annons i Kristi Himmelfärdshelgen. Behöver pengarna till nya däck och fälgar till Capri-pärlan. De nuvarande däcken har ca. 20’000  torrsprickor i sig. Väntar bara på att det ska säga KABOOM när jag är ute och glider nån dag. Illa. Sen vill jag faktiskt bara bli av med Fiestan. Jävla bil, aldrig gillat den.

Fick höra en så rolig grej av Ella igår. När vi gick på högstadiet, hade hon under ett utvecklingssamtal fått en kommentar i papprena från vår matte/NO –lärare Bertil. ”Ella pratar för mycket med Linn i biblioteket”. Hahah, back in the days.

Det har kommit en bebis i Påskallavik och min kompis Annica har blivit en moster. Fan vad coolt.

Nåja. Ni fick reda på det mesta. Men jag kan ärligt säga att ni inte fick reda på allt. Vissa saker håller jag hemliga, muahah.

Peace, love & Håkan Hellström.

(Josse, jag har nått som är ditt. ;p   )


"Jag undrar vad som händer i vår del av stan"

Åh. Det är sommar nu. Eller i alla fall en riktigt grymt härlig vår. Jag njuter.

Tyvärr har helgen blivit aningens förstörd av den jävla förkylning som invarderat mig. Skulle ju egentligen gått ut med Marie och Anna i lördags, men icke. Onda baciller. Känner mig väl på bättringsvägen dock, men en bra bit kvar innan jag är pigg. Det blir nog till att stanna hemma från jobbet imorgon med.


Jobbet ja, har ju satt igång med rabattskyfflandet och gräskapandet och skräpplockandet igen. Skönt på flera sätt. Man vet vad man ska göra, man får LÖN. Men jag kommer aldrig bli tillfreds med de tidiga morgnarna. But it's a small price to pay.


Har hittat ett roligt tidsfördriv på helagotland.se, under rubriken Debatt. Det är så jäkla kul att munhuggas, diskutera och bara ventilera åsikter på ett ganska så anonymt sätt.


Jag undrar varför jag inte kan komma på något att skriva här egentligen. Har ju gått en och en halv vecka sedan jag skrev sist. Händer det ingenting i mitt liv, eller så glömmer jag det? Knäppt. Känns helt meningslöst att publicera det här egentligen, FÖR JAG FÅR ALDRIG NÅGRA KOMMENTARER.
*morr mummel mummel morr*


I miss you like crazy, och det är egentligen fruktansvärt sjukt.

CAPRIN ler inte längre, nu är den sådär hård och kall som jag ;) Hade olja upp till örona igår efter att praktiskt taget ha fått krype ner i motorummet för att lossa bultarna till kofångaren. Men ganska fint blidde det tillslut i alla fall. Bara en vaxning kvar, och nya däck så man slipper ha tanke på explosion i bakskallen hela tiden. Sen så är den perfekt igen. (Det är ju inte sant, för den börjar risa ner sig men det skulle jag aldrig erkänna in public...)


Ikväll så lyckades jag igen med att våldgästa mamma och pappa på Själsö och totalt bestämma att de skulle grilla och bjuda mig på middag. Hehe, så är det när man är minstingen i familjen, man har makten.

Nej men josåatteeehhh......

Peace, love & Håkan Hellström