Från en tidig morgon till en annan

Tentan kom och gick, satt och skrev oavbrutet i 4,5 timme. Aj i handen. Men när jag kom ut kändes det faktiskt himla bra. Nu är jag inte lika säker. Men whatever, orkar och hinner inte tänka på det nu. Om fyra veckor får vi veta svaret, och då får vi helt enkelt se hur det gick.

Anledningen till denna arla morgonstund är att jag idag  påbörjar min VFU (praktik). Ska nu i nästan sex veckor hålla till på förskolan igen. Roooligt. Men jag funderar fortfarande på hur jag ska preppa mitt immunförsvar mot alla de tusentals baciller jag kommer utsättas för. Orkar inte bli sjuk en gång till denna höst. Några förslag?

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag kör hårt med att ta en slurk havtornssaft varje morgon, ingen aning om det kommer hjälpa att hålla borta bakterierna men det är det enda jag har att prova. Jag hoppas att det kommer hjälpa!

Postat av: Matilda

Vaccinera sig mot småbarn?

2008-10-13 @ 14:05:14
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Josefine

Det bästa med att ha gjort en tenta är just den tiden efter när man faktiskt inte vet hur det gått. Man kan ju ändå inte påverka resultatet så för mig infinner det sig alltid ett stort lugn... Härligt.

2008-10-13 @ 18:15:26
Postat av: Serro

Naturläkemedel, jag säger bara det! Det jagar bort det mesta!

2008-10-13 @ 20:29:47
URL: http://serafia.blogg.se/
Postat av: Matilda

Det stod i tidningen idag om att de gjort tester på 60 dagis/förskolor där barnen fick tvätta sig med descinifiseringstvål (ännu ett jobbigt ord att stava) eller med tvål och vatten. I de skolor där de använde spritlösningen var sjukdomsfallen 12% lägre...

http://www.alltombarn.se/1.17052

2008-10-15 @ 12:11:46
URL: http://mystiskt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback