OLASALO

Ola Salo

Denna gåva till mänskligheten! The Ark över huvud taget är lösningen på alla våra problem. Låt människor världen över få tal del av dessa fantastiska artister/musiker, och lyssna på låtarna som går rakt in i själen så kommer Världen bli en mycket trevligare plats. Jag lovar.

Och sen att de kommer vinna hela Eurovision song contest 2007 är ju ingen tvekan om saken. Jag myser. Sen är han ju snygg att titta på med!

Kommentarer
Postat av: gissa vem

Alltså kom igen. The ark vinner inte.. och vinner dem så beror det enbart på att dem har såna trogna fans som du som kollar på melodifestivalen... Och nja deras bidrag är kanske en sån där låt man lär sig att gilla med tiden..

2007-02-13 @ 21:26:10
Postat av: Linn

De vinner för att de kan musik. Och för att de vet hur man framför den. Det är inte många av de andra artisterna i melodifestivalen som besitter den kunskapen dessvärre.

Postat av: matilda

Men du har inte hört Andreas Johnsons bidrag än!! Fjolårets låt som han gjorde var nog den bästa på något deciennium

2007-02-14 @ 16:41:58
URL: http://mystiskt.blogspot.com
Postat av: Linn

Sant. Men jag skulle bli förvånad om min åsikt ändras. Det är egentligen därför jag tycker att redan etablerade kändisar inte ska få vara med i Melodifestivalen. De åker snålskjuts på tidigare prestationer, hade jag inte haft en uppfattning om The Ark innan festivalen hade jag kanske inte tyckt att den var bäst. Vem vet...

2007-02-14 @ 17:11:03
Postat av: Gissa vem! (för sista gången)

Hej! Vill bara meddela att mitt alias har blivit stulet! Inlägget ovan om The Ark var inte gjort av mig. Något har haft en sådan dålig fantasi och dålig netikett att han/hon var tvungen och kopiera mitt alias, så därför slutar jag använda det. Men mina inlägg har alltså enbart gällt tår och luckor ;-). Hoppas du ändå får många som skickar kommentarer till dig, Linn! Jag tycker din blogg är kul och kommer du på något mer om tårna (sådana som mina) så meddela Vardagslivets mysterier så kan hon meddela mig. Tack för ordet!

2007-02-14 @ 20:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback